Services

Total Hose Management

Zodra machines onverhoopt stil komen te staan kan dit gevolgen hebben voor de veiligheid en de continuïteit van diverse processen binnen het bedrijf. Waarom zou u dit risico nemen?

Het implementeren van ons Total Hose Management systeem binnen uw kwaliteitssysteem biedt u de volgende voordelen:

Hoe werkt Total Hose Management?

Met Total Hose Management bieden wij u een volledig pakket proactieve service. Uw totale slangenpakket wordt door Pirtek in kaart gebracht per individuele machine. Alle slangen worden gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid volgens de NPR richtlijnen (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Wij maken de inspectieresultaten voor u inzichtelijk, inclusief een advies en een opgave van welke slangen eventueel direct of op welke termijn dienen te worden vervangen. De afgekeurde slangen worden uitsluitend, in overleg met u, vervangen en de nieuw gemonteerde slangen worden door Pirtek voorzien van een kleurcodering met identificatienummer.

Per machine ontvangt u van ons een onderhoudsrapport. Op de afgesproken termijn komen wij graag weer bij u langs, om het hele proces na te lopen.

Doet zich toch een storing voor, dan zijn wij binnen 1 uur bij u op locatie om de storing te verhelpen. En hiervoor zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.

Producten

Services

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.
> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888